-

Over AIBI Watches

 

De nieuwe horloges uit de bijzondere AIBI collectie zijn zeer eigen: ze hebben een sportief en tegelijk klassiek design. Deze tijdloze AIBI stijl is een lust voor het oog. Hierdoor zijn AIBI horloges sieraden voor uw pols en in alles functioneel als een kwaliteitshorloge moet zijn.  Alle horloges uit de AIBI collectie zijn superdun. De verfijnde edelstalen kast is buitengewoon sterk.

AIBI horloges zijn altijd gemaakt van hoogwaardig edelstaal (stainless-steel) en voorzien van een plat, hoogglans gepolijst, krasbestendig mineraal glas. De minimalistische wijzerplaat geeft het horloge die bijzonder kenmerkende klassiek uitstraling.

Het hart van elk AIBI horloge is een precisie kwartsuurwerk van hoge kwaliteit.Alle horloges zijn verkrijgbaar met verschillende banden.  Deze zachte leren banden geven elk horloge een nog klassiekere uitstraling. De gevlochten edelstalen mesh-band maakt het horloge modern en elegant. De NATO-band tekent voor een eigentijdse en trendy look.

AIBI horloges worden met de hand gemaakt door specialisten die voor meerdere bekende luxe horlogemerken de productie verzorgen en zijn mede hierdoor van extra hoge kwaliteit. De gehele collectie is 3ATM (30 meter) waterdicht. U heeft 5 jaar garantie op het uurwerk. Elk AIBI horloge wordt geleverd in een luxe geschenkverpakking, waarin zich ook gebruiksaanwijzing en garantiebewijs bevinden